advert 1
advert 2
advert 3
Lakberendezés tanácsadás

Azoknak szeretnék segítséget nyújtani, akiknek tanácsra, ötletekre van szükségük bármilyen lakberendezési probléma megoldásában.

 

 

 
Hozzászólások (42)
42 2014. október 07. kedd
Bettina
Szia Bernadett!Én egy 13 éves lány vagyok és szobafelújítás előtt állok nem bútor ügyileg,hanem padló és fal. Te mit ajánlanál?Mert a parketta az egész szobámban nem jó de nagyon tetszik.A szőnyeg ha túl világos nem jó de a sötét túl sötét tudnál ajánlani valamilyen fajta szőnyegeket?És falszín vagy tapétát ajánlanál légyszíves linkelj be párat,hogy milyet ajánlasz.
41 2014. március 27. csütörtök
Tunde
Nappali felujitasban szeretnek nehany tanacsot kerni. Egy 5x4m szobarol lenne szo ami 3/4 reszben korbe van butorozva (a bejarati ajtoval szemben levo fal a korkanape folott boltivben szabad), es a butorzat szine fekete szurkevel vagyis a butorzat elolapjai szurkek a tobbi meg fekete. A padlo a neutralis szinekbol a vilagos-vilagos drap enyhen szurkes hatassal.
Milyen szinu falat festhetnenk a butor es a padlo szinet figyelembe veve? A kanape felujitasa, uj szinnel valo bevonasa, a szonyeg szine es az ajto atfestese is erdekelne.
Inkabb a modernebb, de idot allo valtozathoz ragaszkodnank.

Segitseget elore is koszonom,
Fabianne
40 2013. október 02. szerda
SzeliBerni

Kedves Ildikó, a páraelszívó fölé sajnos elég korlátozott, amit tenni lehet, hiszen nem csak az elszívó működését zavarhatja, de balesetveszélyes is lehet. Persze ez nagyban függ a tűzhely típusától. Tény, hogy konyhai eszközöket, fűszereket a legcélszerűbb itt tartani, mert azok egy keskeny polcon is elférnek, utóbbiak esetén fontos a megfelelő tárolás, hogy óvjuk a fűszereket a párától. Akár fűszerolajakat, szószokat, ecetet is tarthatunk itt, egy jól megválasztott üvegben nagyon dekoratívak lehetnek. Láttam olyan megoldást is, amikor élő fűszernövényeket helyeztek el itt, persze olyat, ami nem lóg le, biztonságos. Az Ikeában (de talán nagyobb háztartási boltokban is) kaphatóak fali sínre akasztható eszközök, többek között kaspók, még ezt is hasznosnak és mutatósnak tartom. Néhány példa: http://www.szelidesign.hu/oetletek/1979-elszivo-oetletek üdv. Berni

39 2013. szeptember 25. szerda
Ildiko
Kedves Berni.
Az elektromos főzőlap felett elég magasan van a páraelszívó berendezés, ezért elég nagy falfelület maradt alatta szabadon és arra keresnék megoldást mire használhatnám fel úgy hogy ne akadályozzam az elszívó működését, hatásfokát. Konyhai eszközöket pl. merőkanál, kés stb. láttam már ide fellógatva, fűszereket is tartón, de nekem ezek máshol kaptak helyet így továbbra is üresen tátong ez a rész, viszont túl értékesnek találom ahhoz, hogy csak úgy ott legyen kihasználatlanul. A konyhám nem túl nagy így minden helyet szeretnék kihasználni amit csak lehet. Tudsz ebben tanácsot adni?
Köszönettel
38 2013. március 17. vasárnap
Balogh Ildikó
Szia! Szeretnék vásárolni a kallt fény- fali dekorációból hol tudom beszerezni? Köszönöm szépen üdv:Ildikó
37 2012. augusztus 24. péntek
Szonja
Szia!
Azt szeretném megkérdezni,hogy mit javasolsz egy használatban nem lévő ám még beépített ajtó széppé tételéhez?! Jelenleg lila a szobám és ez a dupla,üveges ,fehérre festett ajtó nagyon szép,de mivel nem használjuk,nem illik a képbe.Mit tudnál ajánlani? Inkább eltakarjam,vagy kiemeljem?
Milyen anyagokat használjak,hozzá.?
Ez az ajtó a másik (tesóm) szobájába vezet,de ott szekrényeket toltunk elé,tehát onnan nem látszódik. A szobám mostani berendezése pont jó,bútort nem szeretnék tologatni.
Köszönöm a segítséged,előre is! Várom válaszod!
Szonja
36 2012. augusztus 12. vasárnap
Éva
Kedves Berni!

Köszönöm az ötleteket, mindkettőt megnézem.
Tevékenységed iránt mély tisztelettel:
Éva
35 2012. augusztus 11. szombat
SzeliBerni

Kedves Éva! Az üveglapot javasolnám Neked. Biztonságos, könnyen tisztítható, lehet színes, vagy átlátszó, így akár tapétával is lehet dekorálni a mögötte lévő falat. Ún. pontmegfogásos technikával illesztik a falra, 30.000 Ft körül van négyzetmétere.


  Az IKEA-ban lehet kapni konyhai fali panelt több színben/mintával, ez melamin, szintén ellenáll a hőnek, víznek, zsírnak és egyéb szennyeződéseknek. Egy 60x50 cm-es panel 3.000 Ft körül van, viszont, ha jól tudom, gáztűzhely mögé nem lehet tenni. Üdv. Berni

34 2012. augusztus 06. hétfő
Éva
Nagyon utálom a csempét! Mit javasolsz helyette konyhában, figyelembe véve a gáztűzhely melegét, a kifröccsenő ételt, a mosogatónál a vizet, a tisztán tarthatóságot.
Láttam a képeid között hasonló fehér konyhát, mint az enyém, ahol valami lambériaszerűség volt.A fából készült az nem problémás? Vagy a műanyag bevonatú burkoló nem olvad meg a gáztól?
Köszönettel:
Éva
33 2012. május 24. csütörtök
Anna
http://annaesferencajandek.boltaneten.hu/
www.annaajandek.5mp.eu

Elnézést, lemaradt :o))
32 2012. május 24. csütörtök
Anna
Kedves Bernadett,
Hát egy igaz kihívás amit kérdezni szeretnék és talán profiljába (profilodba - ha tegeződhetnénk) nem vág, de olyan nehezen találok rá igazi megoldást és talán tanácsot tudsz adni, vagy irányt mutatni merre is induljak.
Kézműves sátrunkkal kezdtünk el vásárokban, fesztiválokon részt venni - elég speciális a portékánk és persze mindenhol magasak a helypénz árak is - ezt a helykihasználás miatt írom.
Szeretnék keresni egy szép kis csinos egységes és mutatós - tehát ízléses és egyszerű pavilont. Nézegetem én a neten rengeteget, de képeket alig találok. Varrni tudok , tehát az nem gond, a párom is ügyes, fa és minden egyéb munkákban, de a váz az már megvan egy összerakható 3 m széles összerakható vasváz - tehát valami sátor-ruhára gondoltam, teteje is van, amivel beterítjük és ha esetleg esik egy vízhatlant is rá.
Megküldöm a honlapot hogy láthasd a termékeket, nagyon köszönök minden ötletet - a képek kiállítása is gondot okoz, hogy ne legyen robosztus, de jól látható legyen mind.
Bármilyen ötleted szívesen veszem és köszönöm - nagyon kreatív az oldalad, sok szép dolgot is találtam. Most olyan divatos a magyaros motívum - erre is gondoltam felhasználni - de inkább megvalósítós vagyok, mint dizájner :o))))) Szép további napot kívánok,
Anna
31 2012. február 11. szombat
SzeliBerni
Kedves Ági!
Természetesen le lehet festeni a lambériát. Én a teljes szoba festését javasolnám, de persze ez függ a helyiség berendezésétől, színvilágától is. Mint minden festés előtt, itt is elő kell kezelni a felületet, ehhez ajánlom aa alföldfa honlapját, ott egy egész cikk foglalkozik a lambéria festésével. Hozzávaló festéket pedig minden nagyobb festékgyártó cég kínál.
Ha esetleg tudnál képet küldeni a kérdéses helyiségekről, további tanácsokkal tudnék szolgálni.

Üdv.
Berni
30 2012. január 31. kedd
Nagyné Bertalan Ágnes
Kedves Bernadett!

Gerendaházban lakunk 4 éve és néha már unalmas a sok natúr fa felület. Gondoltam, hogy valahogy fel kellene dobni egy-egy helység hangulatát. A textilekkel már próbálkoztam, de most a fal (lambéria szinte minden falunk) festésén gondolkodom. Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen festékkel próbálkozzam és hogy elég egy fal felületet kiemelni, vagy inkább a teljes szoba festését válasszam? A tapéta is tetszik, gyönyörűeket látok, de sajnos lambériára ez nem alkalmazható. A falaink színtelen, vizes alapú lazúrral vannak lefestve. Üdv. Ági
29 2012. január 27. péntek
SzeliBerni
Kedves Virág!

Leveledből az derül ki számomra, hogy nem csak sötét a szoba egy része, hanem alapterületre sem valami nagy. Világos színekkel, csillogó felületekkel tudsz a helyiség fényviszonyain javítani, hogy világosabbnak, nagyobbnak látszódjon. A helyszűkét pedig elrendezéssel, praktikus tárolókkal/tárolófelülettel tudod elérni. Ha küldesz egy alaprajzot - lehet kézzel rajzolt is, csak legyenek feltüntetve a valós méretek- további, pontosabb ötletekkel tudok szolgálni.

Üdv.
Berni
28 2012. január 24. kedd
Virág.
Kedves Berni :)
Segítségedet szeretném kérni. Van egy tetőtéri szobám elég kicsi és a közepén van egy tartóoszlop is . Van egy nagy ablakom de az csak a szoba felét tudja bevilágítani. Tudnál adni néhány tippet, hogy hogyan lehetne kihasználni a szűkös helyet? :) Válaszodat előre is köszönöm :)
27 2011. december 02. péntek
Edit
Kedves Berni!

A következő ügyben szeretném a segítségét kérni. Nemrég vettünk egy családi házat és a színekkel akadtak egy kis gondjaim. Pontosabban három helység okoz problémát: folyosó, nappali és konyha. A ház elrendezése úgy néz ki, hogy egy 2,5 x 4,5 m -es folyosóból nyílik a konyha és a nappali. A konyhabútorunk bordó és szaniter fehér színű lesz, sötétszürke padlólappal. Így gondoltam, hogy a falnak is valamiféle fehérnek kellene lennie(pl. tojás). A nappali butorunk wenge színű fehér frontokkal, az ülőgarnitúra pedig fekete, a padló tölgy színű. Nagyon tetszik a magenta szín, így gondoltam azt a falat, ahol a nappali bútor és a TV helyezkedik el magentára, a többi falat pedig ugyanezzel a színnel, viszont sokkal világosabb árnyalatúra festeném. Mivel a folyosóból két helység is nyílik valami harmonizáló színre gondoltam, de ötletem sincs mi lehetne az(a folyosón is sötétszürke színű padló lesz). Természetesen ezekhez a színekhez nem ragaszkodom, nagyon örülnék, ha megosztaná Ön is a váleményét, javaslatát.

Köszönettel:
Edit
26 2011. november 24. csütörtök
SzeliBerni
Kedves Ildikó!
Természetesen több fajta elrendezés is szóba jöhet, mindenesetre többet tudnék segíteni, ha küldenél egy alaprajzot, amin fel vannak tüntetve a méretek, akár kézzel rajzolt is megfelel.
Üdv.
Berni
25 2011. november 23. szerda
Ildikó
Kedves Berni!
A többi kérdezőnek tett tanácsaidat olvasva felbátorodtam, hogy a segítséged kérjem. Nyáron vettünk egy lakást, melynek konyharésze elég kicsi, felemás U alakú és elég rossz helyen vannak a kiállások. Hogy jól kihasználjam a teret U alakú konyhabútorban gondolkodom, de mivel a szélesség csak 188 cm, normális 60 cm-es bútorlapokkal számolva alig maradna mozgásterem a pultok között. Ha különböző mélységű pultokkal dolgoznánk az milyen hatást keltene életben? Még nem nagyon láttam ilyet és félek érdekesen festene a végkifejlet. Azért előnye is van, hogy ne csak a rosszat lássam benne, a csempesor fölött 120 cm hely van a plafonig, ezt jó ki lehetne használni, viszont érdemes-e teljesen beépíteni, vagy ez már nem mutatna jól? Köszönöm szépen válaszát.
24 2011. november 11. péntek
Szeli Berni
Kedves Anikó!

Ha jól gondolom, akkor a fehér klasszikus konyha (5.kép) mosogatóját nézted ki. A Marmorin és a Blanco is gyárt hasonló stílusú mosogatót, utóbbi pontosan a "Blancopanor" névre hallgat. Ezek a mosogatók nagyon jól illenek a country, vidéki stílusú konyhákba. Viszont az áruk elég drága, 100.000 Ft fölött van, és a nagyobb konyha-szaküzleteknél és webáruházakban megvásárolhatóak.
Viszont sokkal olcsóbban kapható ilyen mosogató az Ikeában is, DOMSJÖ névre hallgat, és egyaránt van szimpla és dupla kivitelben is. Kapható hozzá néhány kiegészítő is a hatékonyabb helykihasználás érdekében.

Üdv.
Berni
23 2011. november 11. péntek
SzeliBerni

Kedves Renáta! Ha az ajtók festett MDF-ek, akkor a ma népszerű kopottas stílus megfelelő technikával létrehozható. Először egy kiválasztott alapszínre kell lefesteni (ami majd előbukkan a visszacsiszolás után), majd erre kerül a végleges szín. Fontos, hogy az alap festés stabilan, megfelelően tapadjon. Érdemes akril alapú festékeket használni, mivel azok valamivel puhábbak, mint a zománcfestékek, és így könnyebben lehet csiszolni. A koptatáshoz durvább csiszolóvásznat ajánlatos használni. Vigyázni kell, hogy csak a felső (esetedben a fehér) színt csiszoljátok csak vissza. A fehér alá ajánlom a szürkét. Ha viszont csontszínűre szeretnétek az ajtót lefesteni, akkor az első rétegben érdemes sötétbarnával alapozni. Végül lakkozással tehetitek tartóssá az ajtót. Remélem tudtam segíteni. Berni

22 2011. november 09. szerda
Anikó
Kedves Berni!

A háztartási helyiségeket bemutató képek közül az egyiken egy mély "mosó" medence (mosdó) látható. Szeretném megkérdezni, hogy lehet-e ilyet vásárolni valahol, ha igen hol.

Segítségedet előre is köszönöm,

Anikó
21 2011. november 08. kedd
Marad Renáta
Kedves Bernadett!

Két hónapja vásároltunk házat. Már kezdetben tudtam, hogy nem tetszenek a beltéri ajtók, de nincs már anyagi lehetőségünk kicserélni ezeket. (MDF ajtókról van szó)
rra gondoltunk, ha átfestenénk a felületeket, talán nem volna olyan szembetűnő a nem minőségi anyag és harmonikusabb lenne a látvány. Az antikolt, öregített felület állna közel az ízlésvilágunkhoz, a bútoraink stílusához, az a fajta, amely ütött-kopott, bájos (piszkos)fehér bútorokra hajaz.

Létrehozható házilagosan ilyen látvány ezeken az ajtókon? És ha igen, milyen módszerrel, eszközökkel?

Köszönettel,

MaReni
20 2011. október 23. vasárnap
SzeliBerni
Kedves Borika!
Az e-mail címemre küldj egy alaprajzot a házról, pár szóban írd le, mik az elképzeléseid, és úgy könnyebben tudok tanácsot adni, segíteni.
Üdv.
Berni
19 2011. október 21. péntek
K.né
Kedves Berni!
Most vettünk egy 60-as évek elején épült családi házat,melyet szeretnék a mai kornak megfelelően kissé átalakítani modernebbé,szebbé tenni.Sajnos az anyagi lehetőségeim korlátoznak,de amit lehet megtennék./ Terek rendezése,egybenyitása,szinek stb/.Tudna nekem jó tanácsot adni? Nagyon köszönöm:Borika
18 2011. október 03. hétfő
Junka
Kedves Berni!
Gratulálok a honlaphoz és a naponta megújuló témákhoz, minden nap nagy élvezettel olvasom az aznapiakat. Abban kérném a segítséged, hogy szinte sehol nem találok ötleteket arra vonatkozóan; miként lehet egy házba cserepes virágokat elhelyezni. A hagyományos egy szép kaspó valamelyik bútorra formáción kívül nem sok minden szól erről a témáról... pedig biztosan sok megoldás létezik ezen kívül is. Köszönettel,
Judit
17 2011. szeptember 26. hétfő
SzeliBerni

Kedves Anita! Az ablakodra, vagyis az ablakkeretre minden további nélkül szerelhető római roló. Tulajdonképpen más lehetőséged nincs is, ha funkcionális és dekoratív megoldást szeretnél. Mivel az ablak bal oldalsó széle és a fal között van hely, (igaz nem írtad, mekkora), így a roló kiállása nem akadályozza a nyílászáró kitárását. Azért érdemes lemérni, hogy valóban elfér-e a szerkezet. A Pié Enteriőr oldalán a "Római roló sötétítőből" menüpont alatt találsz képet is, hogyan mutat egy római roló az ablakkeretre szerelve. Üdv. Berni

16 2011. szeptember 26. hétfő
Dr. Szathmári Anita
Kedves Berni!

Elküldtem két képet az e-mailedre az ablakról, várom válaszodat a római roló kérdésében!
Köszi Anita
15 2011. szeptember 19. hétfő
SzeliBerni
Kedves Anita!
Küldj egy képet az e-mail címemre, hogy láthassam az ablakot!
Köszi
Berni
14 2011. szeptember 18. vasárnap
Anita
Szia!

A hálószobánk ablaka olyan furcsán lett elhelyezve, hogy karnist egyáltalán nem tudok felrakni, mert akkor nem tudom kinyitni az ablakot (csak bukóra leht nyitni).Jelenleg szalagfüggöny van, de annak karnisától sem lehet kinyitni az ablakot.Nagyon szeretnék római rolót, de nem tudom lehetséges-e hogy az ablakra tenném rá, ha van egyéb ötleted szívesen várom.

Köszönöm Anita
13 2011. augusztus 01. hétfő
SzeliBerni
Kedves Gabi!

Az alaprajzot légyszi küldd el az e-mail címemre.
Köszi
Berni
12 2011. augusztus 01. hétfő
Molnár Gabriella
Szia!
A segítségedet szeretném kérni az 55 nm-es lakásom berendezésében.
A lakás 2 szobás, külön konyhával, és egy kis erkély is tartozik hozzá.
A lakás nekem és a páromnak ad otthont, azonban a berendezésnél már szeretnénk gondolni a jövőre is, hogy könnyen átalakítható legyen, ha pár év múlva kisbabánk születik.

A lakás alaprajzát feltölteném, de nem találok erre lehetőséget.

Segítséged köszönöm, üdvözlettel: Gabi
11 2011. július 26. kedd
SzeliBerni
Kedves Andi!
Több megoldás is létezik a problémádra, de én elsősorban azt javasolnám, hogy valamilyen szekrénnyel válaszd el a hálórészt a nappali résztől. Ez lehet polcos, vagy zárt rakodós is, attól függően, mire van inkább szükséged. Így megmaradna az intim szféra. Zárt szekrény hátsó felét beboríthatod tapétával, jó megoldás lehet itt egy tükör elhelyezése is, mely optikailag tágítja a teret. Az elrendezés függ attól is, hol helyezkedik el az ajtó és az ablak, ill. mekkora az ágy, amit el kell helyezni. Ehhez jól jönne egy alaprajz (legalább egy vázlatos, akár kézzel rajzolt is jó, csak legyenek feltűntetve a szoba valós méretei), és akkor tudok segíteni a konkrét elrendezésben. Stílus tekintetében nem aggódnék, hiszen bármilyen enteriőrben megoldható, amit szeretnél, és a meglévő bútorokat sem kell (feltétlenül) lecserélni.

Várom az alaprajzot az e-mail címemre, és akkor többet tudok segíteni!
Üdv.
Berni
10 2011. július 23. szombat
D.Andi
bocsánat, azt elfelejtettem odaírni, hogy könnyed, nőies , angol romantikus tipusúak a jelenlegi bútoraim...:)
Üdv
D.Andi
9 2011. július 23. szombat
D.Andi
Kedves Bernadett!

Egy nappaliból kellene kialakítanom egyben az egyszemélyes hálószobámat is, így gondban vagyok. Általános panel nagyobb szoba(kb 6 méter x4 méter lehet?).
Térelválasztásban is gondban vagyok, de az elrendezés is eléggé akadozik..( déli fekvésű az egész lakás, és csak délre néznek az ablakok..)

Válaszod előre is köszönöm!
D. Andi
8 2011. július 01. péntek
SzeliBerni
Kedves Andrea! Ha nincs külön gyerekszobád, akkor sincs veszve semmi. Még egy közös szobában is létre lehet hozni egy kis kuckót, ami csak a tied. Hogy segíteni tudjak, légszi küldj az e-mail címemre egy alaprajzot a szobáról. Üdv. Berni
7 2011. július 01. péntek
Csiki Andrea
Nagyon tetszenek az ötleteid...
13 éves vagyok és szeretnék egy egyedi szobát, a problémám az, hogy szüleim nem szeretnék kicserélni a butoraimat, de én meg nem szeretem ezeket. Mit tehetnénk, hogy mindannyiuknak megfeleljen ez a tér? (A problémánk abbol következik, hogy anyummal egy szobában vagyok és én külön szobát szeretnék.) Előre is köszi!
6 2010. augusztus 11. szerda
SzeliBerni
Kedves Noble!
Általánosságban elmondható, hogy a sötét színek valóban összenyomják optikailag a teret, amennyiben padlón, falon alkalmazod őket. Világos színekkel, fehérrel, pasztellszínekkel tágítani tudod a helyiséget. A színek kiválasztásánál azt is szem előtt kell tartani, mi az, ami illik egyéniségedhez, ízlésvilágodhoz. Ha nem tudsz dönteni, érdemes lehet a lakás többi részben alkalmazott színeket elővenni, ha máshol is jól érzed magad közöttük, itt sem lesz kellemetlen, jól érzed majd magad benne. Ha a padló világos, bükk, kőris vagy juhar, ahhoz bármilyen világos falat alkalmazhatunk. Még a fehér sem lesz unalmas, ha a kiegészítőkön erőteljesebb a színeket, mintákat használsz. A kék nyugtató hatású, jól passzol a fehérhez, szürkéhez, ezüsthöz, azonban csökkenti hőérzetünket. A zöld ugyancsak pihentet, ellazít, a világosabb árnyalatok tágítják a teret. A hűvös szobában a meleg színek akár 2-3 fokkal is növelhetik hőérzetünket. A barna is jó választás lehet, ez esetben is világos árnyalatokat kell alkalmazni, vajszín, bézs, mézbarna, kávébarna, itt-ott egy kis csokoládébarnával kiegészítve. Nem feltétlen kell az egész szobát egyformán kifesteni, elég lehet, ha csak egy falat, vagy falszakaszt „színezel be”, ezzel azt kiemeled a többi közül. Érdemes a bútoroknál fényes felületeket is használni, vagy tükröt, akár egy nagyobb darabot a falnak állítva, mert ezek is tágítják a teret. Ha tetszik a keleties stílus, akkor a kiegészítőkkel (lámpák, fali dekorációk, ágytakaró, díszpárna huzatok) a távol keletre varázsolhatod magad. Így ha megunod, vagy már nem tetszik, csak a kiegészítőket kell lecserélned. Berni
5 2010. augusztus 09. hétfő
Noble
Szia!

A segítségedet szeretném kérni egy szobafelújítás kapcsán. Ez egy kb 3,5 x 3 m-es északi fekvésű kis hálószoba. Jelenleg nagyon zsúfolt és sötét, szeretném kicserélni a padlószőnyeget laminált padlóra, újrafesteni és beépített helytakarékos bútorokat készíteni. Nagyjából már összeállt bennem a kép, hogy milyennek kellene lennie, de a színekkel gondban vagyok. Milyen padlót, festéket, bútorlapot vegyek? A modern, letisztult stílust kedvelem, esetleg valami keletiest is belevinnék, de gondolom a sötét színeket kerülni kell a szoba adottságai miatt. Mit javasolnál? Köszi
4 2010. június 19. szombat
SzeliBerni

Kedves Moncsi! A régi bútorokat lehet keverni az újakkal, az egyik cikkemben írtam is erről (Eklektikus kavalkád), megférnek egymás mellett a régi parasztbútorok, polgári bútorok és az IKEA-s is. A régi bútorokat is átalakíthatjuk, lefesthetjük, lecserélhetjük a fogantyúkat, ma már széles választékban kaphatók kiegészítők. Berni

3 2010. június 18. péntek
moncsi
Kedves Berni, régi bútoraim vannak. Lehet-e belőle összehozni valamit újabb bútorokkal, valami szépet! Köszi
2 2010. június 14. hétfő
SzeliBerni
Kedves piri, a különböző stílusok jól megférnek egymás mellett, de ez nem azt jelenti, hogy eltérő stílusú helyiségek jól mutatnak egy otthonban. A stílusok keveredését az egész lakásra alkalmazzuk, a lényeg, a megfelelő arányok eltalálása, hogy a lakásunk egy barátságos, meleg otthon legyen és ne egy színpadra vagy múzeumra hasonlítson. Berni
1 2010. június 14. hétfő
piri
Szia, kérdezném, hogy érdemes-e esetleg egy vagy több stílust variálni lakáson belül. Köszi

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

szelibernadett


Ha Te is

- szeretsz szép dolgokat alkotni,

- szeretsz kreatívkodni,

- szeretnél magadnak igazi otthont, akkor összegyűjtöttem Neked rengeteg ötletet és inspirációt, hogy segíthessek.

  

Szeli Bernadett

szelidesign@gmail.com 

 



 

Ez a webhely cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről, azok kezeléséről és letiltásáról, olvassa el a kapcsolódó tájékoztatót: cookiepolicy.

EU Cookie Directive Module Information